Източник и кадър: eurocom.bgВероятно е Борисов да хваща пулса на протестите,

...
Източник и кадър: eurocom.bgВероятно е Борисов да хваща пулса на протестите,
Коментари Харесай

Политологът д-р Велчев: Симеонов оказва натиск на Борисов

Източник и кадър: eurocom.bg

Вероятно е Борисов да хваща пулса на митингите, тъй като виждаме, че доста хора вървят там с децата си. Това сподели особено за телевизия Евроком политологът доктор Андрей Велчев и издател на уеб страницата " Любословие " във връзка фотографията на премиера с внуците му.

" Може би това е послнието, че и той има деца, и той има семейство, за които мисли. Като родител и той има ангажимент да дава и да излъчва сигурност, която в случай че съдим по това, че е подвластен от неговите сътрудници, т.е. от външни фактори - не считам, че е напълно по този начин ", разяснява Велчев.

По думите му по всичко проличава, че Валери Симеонов оказва напън на премиера Борисов да не подава оставка. Той не намира държанието на водача на НФСБ като съответно през последните 33 дни по врема на митинга.

" Не единствено Бойко Борисов, а и други политически водачи от неговата партия разясняват, че са подвластни от съдружните сътрудници. Има подписано съглашение и би трябвало те да бъдат мощни, а не да се поддадат, изтъквам: " преди всичко е стабилността на страната, а не на кресливите хора, които вършат спането на хората в центъра мъчно и до дребните часове стачкуват, неизвестно защо ", сподели политологът.

Според него в държавното управление липсва доверие от всевъзможен вид.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР